059/700950
info@baeteman.be

Baeteman bvba heer dan 85 jaar ervaring in regio Leffinge

Baeteman is een familiebedrijf gevestigd in Oostende sinds 1929. Wij zijn een renovatiebedrijf die gespecialiseerd is in totaalrenovatie regio Leffinge. Voor kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid regio Leffinge moet u bij Baeteman zijn.

Verbouwingswerken Oostende, verbouwingswerken Middelkerke, verbouwingswerken Leffinge, verbouwingswerken Oudenburg, verbouwingswerken Bredene, Renovatiewerken Oostende, renovatiewerken Middelkerke, renovatiewerken Leffinge, renovatiewerken Oudenburg, renovatiewerken Bredene, verbouwingen Oostende, verbouwingen Middelkerke, verbouwingen Leffinge, verbouwingen Oudenburg, verbouwingen Bredene, aannemers Oostende, aannemers Middelkerke, aannemers Leffinge, aannemers Oudenburg, aannemers Bredene, totaalrenovatie Oostende, totaalrenovatie Middelkerke, totaalrenovatie Leffinge, totaalrenovatie Oudenburg, totaalrenovatie Bredene, renovatiebedrijf Oostende, renovatiebedrijf Middelkerke, renovatiebedrijf Leffinge, renovatiebedrijf Oudenburg, renovatiebedrijf Bredene, verbouwen Oostende, verbouwen Middelkerke, verbouwen Leffinge, verbouwen Oudenburg, verbouwen Bredene

U kan ons contacteren op 059/700950 of op info@baeteman.be

Doordat de bouwgronden schaarser en duurder worden kiezen veel mensen voor totaalrenovatie met een renovatiebedrijf. Wenst u te starten met een grote of kleine totaalrenovatie regio Leffinge? Doe een beroep op renovatiebedrijf Baeteman BVBA voor uw energiezuinige totaalrenovatie. Uw tevredenheidgarantie? Jaren ervaring, een klantvriendelijke aanpak, en heel wat contacten met andere vakkundige specialisten in de bouwwereld. Ons bedrijf is geregistreerd als erkend aannemer voor onder andere algemene aannemingen van bouwwerken, alle ruwbouwwerken, tegelwerken, schrijnwerken en dakbedekkingen in asfalt en dichtingswerken. Wij zijn als renovatiebedrijf de specialisten als het aankomt op verbouwingen, renovatiewerken, verbouwen en totaalrenovatie.

Specialisaties

  • Totaalrenovatie en verbouwingswerken van appartementen en woningen regio Leffinge
  • Plaatsen van vloeren en faience regio Leffinge
  • Metselwerken regio Leffinge
  • Gevelrenovatie, zowel metselwerk- als betonherstelling regio Leffinge
  • Rioleringswerken regio Leffinge
  • Erkend en geschoold Schlüter Systeem verwerker
  • Kleine karweien regio Leffinge
  • Wij beschikken over een hoogtewerker (tot 17 meter) regio Leffinge

Veiligheid

Ons personeel is in het bezit van hun VCA attest. VCA staat voor VGM Checklist Aannemers (VGAM = Veiligheid Gezondheid en Milieu), en is in feite meer dan een checklist. VCA is een compleet programma waarmee dienstverlenende bedrijven structureel en objectief worden getoetst en gecertificeerd op hun VGM-beheersysteem.

Regelmatig houden we in ons renovatiebedrijf toolboxvergaderingen, hierbij ligt de nadruk op het veilig en efficiënt gebruiken van de nieuwste producten en machines.

Wij staan ook in voor de wettelijke vereisten inzake werfmelding veiligheidsplan, risicoanalyse…

Kwaliteit

Al onze werknemers zijn vakbekwaam en volgen regelmatig bijscholingen, ze leren er de nieuwste technieken en producten kennen. Iedere medewerker heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Ze hebben oog voor kwaliteit en een passie voor het vak.

Duurzaamheid

Wij werken samen met gespecialiseerde leveranciers regio Leffinge en kunnen zo onze klanten de vereiste kwaliteitsproducten aanbieden met garantie op een lange levensduur.

Service

Indien U dit wenst, staan wij in voor de volledige coördinatie van uw projecten. Wij werken samen met erkende en geregistreerde aannemers waardoor wij U een perfecte opeenvolging van de verschillende fasen van uw renovatiewerken regio Leffinge kunnen waarborgen.

Jongeren, zoals stagiairs, krijgen bij ons de kans om tijdens het schooljaar kennis te maken met de werkomgeving.

Welke regio

Wij als renovatiebedrijf, voeren verbouwingswerken uit voor particulieren en KMO’s in onder andere gans West-Vlaanderen en regio Oostende, Middelkerke, Leffinge, Oudenburg, Bredene, …

Geniet ook van de renovatie premie.