059/700950
info@baeteman.be

Verbouwen

U wenst snel, goedkoop te verbouwen?

Baeteman is een familiebedrijf gevestigd in Oostende sinds 1929. Wij zijn een bouwfirma die gespecialiseerd is in verbouwen. Voor kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid moet u bij Baeteman zijn.

Verbouwingswerken Oostende, verbouwingswerken Middelkerke, verbouwingswerken Leffinge, verbouwingswerken Oudenburg, verbouwingswerken Bredene, Renovatiewerken Oostende, renovatiewerken Middelkerke, renovatiewerken Leffinge, renovatiewerken Oudenburg, renovatiewerken Bredene, verbouwingen Oostende, verbouwingen Middelkerke, verbouwingen Leffinge, verbouwingen Oudenburg, verbouwingen Bredene, aannemers Oostende, aannemers Middelkerke, aannemers Leffinge, aannemers Oudenburg, aannemers Bredene, totaalrenovatie Oostende, totaalrenovatie Middelkerke, totaalrenovatie Leffinge, totaalrenovatie Oudenburg, totaalrenovatie Bredene, renovatiebedrijf Oostende, renovatiebedrijf Middelkerke, renovatiebedrijf Leffinge, renovatiebedrijf Oudenburg, renovatiebedrijf Bredene, verbouwen Oostende, verbouwen Middelkerke, verbouwen Leffinge, verbouwen Oudenburg, verbouwen Bredene

Bent u op zoek naar een aannemer om mee te verbouwen? Neem dan contact op met ons op 059/700950 of info@baeteman.be.

Doordat de bouwgronden schaarser en duurder worden kiezen veel mensen om te verbouwen. Wenst u te starten met grote of kleine verbouwen? Doe een beroep op Baeteman BVBA voor uw energiezuinig verbouwen. Uw tevredenheidgarantie? Jaren ervaring, een klantvriendelijke aanpak, en heel wat contacten met andere vakkundige specialisten in de bouwwereld. Ons bedrijf is geregistreerd als erkend aannemer voor onder andere algemene aannemingen van bouwwerken, alle ruwbouwwerken, tegelwerken, schrijnwerken en dakbedekkingen in asfalt en dichtingswerken. Wij zijn als renovatiebedrijf de specialisten als het aankomt op verbouwingswerken, renovatiewerken, verbouwingen en totaalrenovatie.

Veiligheid

Ons personeel is in het bezit van hun VCA attest. VCA staat voor VGM Checklist Aannemers (VGAM = Veiligheid Gezondheid en Milieu), en is in feite meer dan een checklist. VCA is een compleet programma waarmee dienstverlenende bedrijven structureel en objectief worden getoetst en gecertificeerd op hun VGM-beheersysteem.

Regelmatig houden we  in ons bedrijf toolboxvergaderingen, hierbij ligt de nadruk op het veilig en efficiënt gebruiken van de nieuwste producten en machines.

Wij staan ook in voor de wettelijke vereisten inzake werfmelding veiligheidsplan, risicoanalyse…

Kwaliteit

Al onze werknemers zijn vakbekwaam en volgen regelmatig bijscholingen, ze leren er de nieuwste technieken en producten kennen. Iedere medewerker heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Ze hebben oog voor kwaliteit en een passie voor het vak.

Duurzaamheid

Wij werken samen met gespecialiseerde leveranciers en kunnen zo onze klanten de vereiste kwaliteitsproducten aanbieden met garantie op een lange levensduur.

Service

Indien U dit wenst, staan wij in voor de volledige coördinatie van uw projecten. Wij werken samen met erkende en geregistreerde aannemers waardoor wij U een perfecte opeenvolging van de verschillende fasen van uw renovatiewerken kunnen waarborgen.

Jongeren, zoals stagiairs, krijgen bij ons de kans om tijdens het schooljaar kennis te maken met de werkomgeving.

Welke regio

Wij voeren renovatiewerken uit voor particulieren en KMO’s in onder andere gans West-Vlaanderen en regio Oostende, Middelkerke, Leffinge, Oudenburg, Bredene, …

Geniet ook van de renovatie premie.