059/700950
info@baeteman.be

Verbouwingswerken Oostende

Voor alle verbouwingswerken Oostende

Baeteman is een familiebedrijf gevestigd in Oostende sinds 1929. Wij zijn een bouwfirma die gespecialiseerd is in verbouwingswerken Oostende. Voor kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid moet u bij Baeteman zijn.

Verbouwingswerken Oostende

Wenst u te starten met een grote of kleine verbouwingswerken? Doe een beroep op Baeteman BVBA voor uw verbouwingswerken Oostende en geniet van de renovatiepremie. Uw tevredenheidgarantie? Jaren ervaring, een klantvriendelijke aanpak, en heel wat contacten met andere vakkundige specialisten in de bouwwereld. Ons bedrijf is geregistreerd als erkend aannemer voor onder andere algemene aannemingen van bouwwerken, alle ruwbouwwerken, tegelwerken, schrijnwerken en dakbedekkingen in asfalt en dichtingswerken.

Kwaliteit

Al onze werknemers zijn vakbekwaam en volgen regelmatig bijscholingen, ze leren er de nieuwste technieken en producten kennen. Iedere medewerker heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Ze hebben oog voor kwaliteit en een passie voor het vak.

Veiligheid

Ons personeel is in het bezit van hun VCA attest. VCA staat voor VGM Checklist Aannemers (VGAM = Veiligheid Gezondheid en Milieu), en is in feite meer dan een checklist. VCA is een compleet programma waarmee dienstverlenende bedrijven structureel en objectief worden getoetst en gecertificeerd op hun VGM-beheersysteem.

Regelmatig houden we  in ons bedrijf toolboxvergaderingen, hierbij ligt de nadruk op het veilig en efficiënt gebruiken van de nieuwste producten en machines.

Wij staan ook in voor de wettelijke vereisten inzake werfmelding veiligheidsplan, risicoanalyse…

Service

Indien U dit wenst, staan wij in voor de volledige coördinatie van uw projecten. Wij werken samen met erkende en geregistreerde aannemers waardoor wij U een perfecte opeenvolging van de verschillende fasen van uw project kunnen waarborgen.

Jongeren, zoals stagiairs, krijgen bij ons de kans om tijdens het schooljaar kennis te maken met de werkomgeving.

Duurzaamheid

Wij werken samen met gespecialiseerde leveranciers en kunnen zo onze klanten de vereiste kwaliteitsproducten aanbieden met garantie op een lange levensduur.

Welke regio

Wij voeren verbouwingswerken uit voor particulieren en KMO’s in onder andere gans West-Vlaanderen en regio Oostende.

Geniet ook van de renovatie premie.